Alumni tentoonstelling – Vormen van licht (archief)

Vormen van licht

Bruno Van Dycke – Hanne Lejeune – Willy Vanheers

 

Drie exposanten, met uiteenlopende achtergronden, zijn elk actief in hun eigen vakgebied. Ondanks de diversiteit in disciplines, zijn er duidelijke overeenkomsten te ontdekken. Alle drie zijn ze in essentie steeds op zoek naar nieuwe vormen, om via eigen interpretaties te herscheppen van wat is. In deze zoektocht vormt licht een beslissende factor: telkens op een eigen manier ingevuld. Geert Lejeune, Hanne Lejeune &Vincent Welleman met lichtsculptuur Willy Vanheers met transparante sculptuur, sculptuur met fotoprojectie Bruno Van Dycke met reeks schilderijen ‘Transfiguratie van stenen’.

Praktisch:

Bogardenkapel
04 – 19/11/17
vrij: 16 – 20 u.
za-zo: 10 – 13 u. en 14 – 17 u.
Katelijnestraat 86, Brugge